top of page

Dokter LI

Ik wil Dokter Li in mijn vereniging!

Hoe gaat het in zijn werk

  1. Jullie lanceren een campagne en overtuigen al jullie sympathisanten om massaal spel-exemplaren te bestellen aan de conforme marktprijs van 12 euro tegen een afgesproken deadline.

  2. Wij laten na overschrijving het bestelde aantal exemplaren drukken. Per besteld doosje betalen jullie de productieprijs van 7 euro, de 5 euro winst is voor jullie.

  3. Jullie verspreiden de kaartspelen naar de adressen van de personen die een spel kochten om jullie vereniging te steunen.

Logo's en sponsors

 

We hebben ook met de drukker onderhandeld over het printen van logo's op de speldoosjes. Vanaf een oplage van 250 doosjes kunnen een vereniging zonder meerkost een logo op de doos van jullie bestelling laten drukken. Dit kan het logo zijn van jullie vereniging zijn, maar kan ook een manier zijn om jullie winst te vermeerderen door het logo van een sponsor te laten drukken op ieder doosje in ruil voor een extra paar euro's per verkocht doosje. De onderhandelingen hierover laten we aan jullie over.

 

Kopen jullie een kleine oplage dan draagt jullie doosje het logo van ''Les Verres Bavards'' omdat deze kwaliteits-wijnhandel met een hart voor verenigingen de productiekost voor de eerste druk voor ons alvast heeft voorgeschoten.

start een campagne

Wij laten de spellen drukken wanneer wij de bestelling en betaling hiervoor ontvangen na een afgesproken deadline. Hierna dient men twee weken te rekenen om de doosjes te ontvangen.

Een campagne lanceren van Dokter Li mag via iedere vorm die uw vereniging goeddunkt.

We weten echter uit eigen ervaring dat het prutsen met excels, cash en google forms voor de opvolgingen van betalingen en logistiek een stressfactor kan zijn in een campagne.

Om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken partnerden we met crowdselling.eu waar je via deze link in slechts enkele klikken een campagne met professionele webshop en opvolgingsdashboard kan lanceren.

Klinkt goed? 

 

Stuur ons een mailtje wanneer je in de komende week 15 minuten tijd hebt om te bellen en dan zetten we alles op alles voor een geweldige campagne voor jouw vereniging.

bottom of page